maanantai 15. helmikuuta 2016

Esittelyssä Valio PROfeel Treeniapuri


Nyt on kuulkaas löytynyt minun makuun lähestulkoon täydellinen väsyneen kotiäidin treeniapuri! Näin jossain (facebookissa?) ohimennen mainoksen Valion uuttussovelluksesta ja helppo kun olen, latasin sen heti tarkempaa tarkastelua varten. Muksu päikkäreille ja treenit käyntiin! Voin oikeasti vain ihmetellä miten simppeli, kätevä ja nerokas idea tämä sovellus on! Löytyy treeniohjelmat, -päiväkirjat ja videot eri liikkeistä. Kantavana ideana on intervallitreenit, ja kätevintä koko sovelluksessa on mielestäni aikataulutukset mitkä kuulee ilman että treenatessa tarvitsee tuijottaa kännykän näyttöä tai kelloa :) Ohjelma siis kuuluttaa tauot, toistojen alkamiset, puolivälit ja kertoo muutamat sekunnit ennen toistojen loppua. Ihan siis kuin jumpassa olisi! :)

Minun mielestä ainakin aivan mahtava sovellus varsinkin näin kun etäisyydet ovat pitkät ja arki hieman hankalasti järjestettävissä. Eikä niitä ohjattuja treenejä edes ole saatavilla kovin lähellä. Eri asia tietysti olisi jos asuisin kaupungin keskustassa, marssisin jäsenyyskuntokeskukseen ja jättäisin muksun lapsiparkkiin. Tämän treeniapurin kanssa tuli oikeasti treenatessa sellainen tunne että mihin tästä tarvitsee kauemmas lähteä kun tämä sujuu näinkin hyvin helposti. Ja se, tuleeko tehtyä on taas korvienvälistä kiinni. Sitähän ihminen tekee (ja jaksaa tehdä) mitä haluaa ja minkä tärkeäksi kokee!

Jotta apuri ei olisi liian täydellinen, aikapimpotukset katoavat mystisesti välillä kesken treenien. Se on ärsyttävää! Yhtä mystisesti ne saattavat myös palata takaisin. Toinen mitä kaipaisin, olisi pieni luonnehdinta tulossa olevasta setistä. Olisi kiva jos olisi vaikka maininta tarvittavista välineistä. Kesken kaiken tauluun ilmaantuva "penkille nousu" ei paljoa lämmitä jos vieressä ei ole valmiina penkkiä. Samoin yhtäkkinen kepin tarve yllättää. Pikkujuttuja, joilla voisi vielä parantaa treenikokemusta :)

Valio PROfeel Treeniapuri on mielestäni kuitenkin loistava apuväline! Kuntoilu sujuu missä vain ja pääsääntöisesti ilman apuvälineitä kehon omalla painolla. Minun kotitreenini ovat ainakin saaneet ihan uutta potkua sovelluksen ansiosta.

* Semikaupallinen postaus - olin Valiolle yhteyksissä Treeniapuriin liittyen ja sain yllätyksenä postissa kuvassa näkyvän pyyhkeen ja käsin kirjoitetun kortin! :) Ihan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti