sunnuntai 16. elokuuta 2015

Syvä hiljaisuus

.. täällä blogissa siis!

Ensin tuli juhlat, juhlimme noin 30 hengen voimin meidän avioliittoa ja Poikasta. Oli siinä kuulkaa hommaa laittaa talo juhlakuntoon kun muuttokin oli jäänyt käytännössä kesken yllärisynnytyksen vuoksi! Ja pitihän sitä "vähän" leipoakin, onneksi äitini avusti hommassa ja leipoi hiki hatussa tarjoamisia. Ja tämä kaikki piti hoitaa vauva tississä roikkuen, heh :)

Juhlien jälkeen suuntasimme viikoksi mökille nautiskelemaan miehen viimeisestä lomaviikosta. Marjastimme, lenkkeilimme, kalastimme ja saunoimme. Mahtava viikko :)

Sitten miehellä alkoikin työt ja olen saanut opetella arjen pyöritystä kahdestaan pojan kanssa. Välillä meinaa kieltämättä tylsyys iskeä kun istuu täällä metsän keskellä isossa talossa. Toki sitä voisi aina vaikkapa siivota mutta ei kai silläkään touhulla voi elämäänsä sisältöä järjestää pidemmän päälle. Arjen haastavuutta on lisännyt poikanen, joka viihtyy usein valveilla (kitisten) sylissä koko päivän. Onhan meillä kantoliina ja Manduca, mutta hikoilen kuin saunassa jo ilman 6 kg lisälämmitintäkin. Vähän hankalaa.

Usein Poikasen nukkuessa ainoita (lyhyitä)päiväuniaan olen syöksynyt ompeluhuoneeseeni ja viritellyt koneet laulamaan. Olen suoltanut mm. pieniä vaatteita kuin liukuhihnalta yli oman tarpeen, pitäisi kai laitella tekeleitä näytille.

Postausideoita on jo monta, ehkä saan joskus sen verran aikaa itselleni että pääsen kirjoittamaan enemmänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti