tiistai 5. toukokuuta 2015

Äitiyspakkaus 2015

Viikko sitten se vihdoin saapui, äitiyspakkaus nimittäin! Aikaa hakemuksen jättämisestä kului vain 5 viikkoa ja yksi päivä. Eipä voi oikein nopeaksi kehua kumpaakaan laitosta, ei Kelaa (jossa hakemus makasi 3 viikkoa) eikä pakkauksen toimittajaa (yli 2 viikkoa päätöksestä). No joo, lahjahevosen suu ja niin edelleen. Ärsytti se silti :D

Olin jo etukäteen katsellut kuvia pakkauksesta, joten isoja yllätyksiä minulle ei tullut. Toppahaalari on ihana, samoin makuupussi.

Haalari, myssy, tossut ja tumput


Bodyja on tosiaan se 8 kappaletta, hurja määrä! Kuosit on kivoja ja varmasti tulee käytettyä :)

Vihreää riittää!

Pöllöjä pöllöjä :) Samalla näkyy lähikuvassa haalarin kuosi tarkemmin tarkasteltuna

Hieman ihmettelin kestovaippaa, sisäpinta on sitä perinteistä fleeceä joka alkaa olla vähän vanhentunutta materiaalia kun parempiakin olisi tarjolla. Kestovaipassa on kuitenkin reikä tai lankajuoksu ulkopinnassa, joten palautukseen lähtee. Kestoliivinsuojat vaikuttavat laadukkailta, ihoa vasten on coolmaxia aiemman fleecen sijaan.


Pakkauksen värittömintä osastoa edustavat vanuhaalari, villahaalari ja lakanat. Kaikkia tulee varmasti käytettyä, mutta moinen värittömyys ei iske minuun. Toisille äideille nämä taas saattavat olla pakkauksen ainoat neutraalit ja tyyliin sopivat vaatteet. Makuasioita :) Pussilakanassa oli pitkältä matkaa reuna kääntämättä, se lähtee myös takaisin. Tympeää tällainen, kertoo jotain (Finlaysonin) laadusta :/

Kovin on väritöntä.
Värittömyyttä edusti myös pakkauksesta löytyneet kolme valkoista bodya. Onneksi niiden kaveriksi voi pukea vaikkapa nämä iloisen väriset puolipotkarit. Ja onhan minulla onneksi laatikot täynnä iloisia retrovaatteita.. ;)


Pakkauksen omituisinta (ja selkeästi linjasta poikkeavaa) laitaa edustaa mielestäni tämä raitainen setti. Yksittäisinä varmaan ihan kiva, mutta yhdistettynä tulee mieleen vangin asu :D Mielestäni tämä kokonaisuus olisi sopinut parhaiten vuoden 2014 pakkaukseen.


Väriä löytyy ruokalapusta ja uudesta "kuolahuivista". Pupusukat ja -tumput, valkoiset sukat ja sukkahousut.2 kommenttia:

  1. Kivasti oot esitellyt pakkauksen. :) Ens kuussa saan laittaa hakemuksen eteenpäin, ihanaa! Päsee hypistelemään söpöjä juttuja. Eniten pidän tuosta makuupussista ainakin näin kuvissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit ja jätit kommentin! :) Kovasti on pakkauksen vaatteet olleet meillä käytössä, ehkä voisinkin tehdä niistä vielä postauksen! Tsemppiä ja iloa odotusaikaan :)

      Poista