perjantai 17. huhtikuuta 2015

Pikaruokaa













Miehellä todettiin joku aika sitten mm. paha vehnäallergia. Meni vähän kokkailut uusiksi, enää ei voida mennä kiireessä/nälkäisenä/työpäivän jälkeen entisellä "pastaa ja jotain lihaa"-menulla. Pastaa meillä nyt ei ole muutenkaan käytetty kuin todella harvoin, lähinnä juuri silloin kun ollut kiire saada sapuskaa pöytään.

Olen kehitellyt tällaisen helpon "pyttipannun" (joku viisas sanoisi tätä varmaan wokiksi ;)) joka toimii kohtuullisen lyhyellä valmistusajalla. Ensiksi ruskistan kevyesti lihan (yleensä kanaa) ja sitten heitän perään kaapista löytyvät kasvikunnan tuotteet. Tänään pannulle pääsi kaksi pientä kesäkurpitsaa, yksi sipuli ja yksi paprika. Mausteiksi suolaa, pippuria ja chiliä. Helppoa, nopeaa, maukasta ja terveellistä! :)

Leipäongelman olen ratkaissut Retropurkin siemennäkkileipäreseptillä. Toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti