lauantai 7. maaliskuuta 2015

Varustelukriisi

Olen elänyt siinä uskossa että varustelumme tulevan lapsen suhteen on jo aika hyvällä mallilla. Vaunut, vaatteita ja vaipat, kolme V:tä. Tänään sitten otin ja kirjoitin listan sellaisista yleisesti tarvittavista asioista - ja meinasin seota.

Meiltä puuttuu vielä vaikka mitä. Kuten pinnasänky, kylpyamme ja imetystyyny. Ja kantoliina, turvakaukalo, sitteri, imetysliivit, rintapumppu ja hoitoalusta pyykkikoneen päälle. Tämän havahtumisen myötä aloin miettimään mitä sitä oikeasti edes tarvitsee. Rintapumppua? Imetystyynyä? No turvakaukalon tietysti, mutta kun se autokin on menossa vaihtoon ennen kesää, niin vielä ei tiedä millaisella jalustalla kannattaa kaukalo hankkia. Tutuksi on jo tullut sanonta "kaupat on auki vauvan syntymän jälkeenkin", mutta tuo ei paljoa lohduta silloin kun se lähin rintapumppuja myyvä liike on 100 km päässä, mikä on täällä aivan realismia.

Pinnasänkyongelma ratkeaa vuoden -80 Ikean sängyllä, samassa sängyssä olen itsekin nukkunut. Kai se sänky kannattaa valmiiksi kasata vaikka ajattelimmekin toteuttaa jonkinlaista perhepetiratkaisua. 

Imetysrintsikoiden koosta minulla ei ole hajuakaan. Mistä minä tiedän kuinka suureksi tästä vielä paisun? Onko olemassa joku toppimalli joka antaa anteeksi päivässä muuttuvat muodot? Entä tarviiko sitä imetystyynyä oikeasti? Rintakumeja? Maidonkerääjiä?

Tarvikeviidakossa seikkaileva tuleva äitee kaipaisi nyt vähän kokeneempien neuvoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti