maanantai 2. helmikuuta 2015

Hartan Topline X

 Hartanit saapuivat meille kaksi päivää tilauksen jälkeen. Seuraavana päivänä tilauksesta paketti oli jo tullut, mutta emme vaan ehtineet Matkahuoltoon. Piti siis malttaa mielensä vielä yhden yön yli.

Malttamattomana ihmisenä kasasin vaunut heti ja testasin että kaikki toimii kuten pitääkin. Ja toimiihan ne :) Huolellisen tutkimisenkaan jälkeen en ole löytänyt mitään moitittavaa, kaikki osat tuntuvat olevan järkevästi suunniteltuja ja viimeistely on laadukasta.

Omaan makuuni vaunut ovat juuri sopivan jämäkät ja painavat ja uskoisin että ne rullaavat ulkona kelistä riippumatta todella hyvin. Tämän kevyemmillä vaunuilla en uskaltaisi lähteä koiran/koirien ja vauvan kanssa lenkille.

Istuinosa on tilava, edelleen jaksan ihmetellä kuomun korkeutta. Näissä vaunuissa ei kyllä ensimmäisenä tule korkeussuunnassa lapselle ahdasta!

 
Pehmeä kantokassi on - noh - pehmeä kantokassi. Eiköhän tuo hyvin tule asiansa ajamaan sen ajan mitä sitä tarvitaan. Kantokassi muuntuu jatkossa lämpöpussiksi hyvin kätevästi. Ehkä hankimme tosiaan sen jatkoperän talveksi jotta vaunut muuttuvat vähän suojaisemmaksi ja lämpimämmäksi.

Huomasin muuten että tämä tismalleen sama kuosi on mukana myös vuoden 2015 mallistossa, täydellä hintaa toki! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti