tiistai 27. tammikuuta 2015

Houston, we have The Vaunut!
Klassisen tyylikäs väri :)
Päädyimme vaunukierroksella lopulta aiemminkin pohtimiini Hartan Topline X-vaunuihin, ja olenkin sitten selannut ahkerasti Toria, Huuto.netiä ja vaunuja myyviä nettikauppoja niin Suomessa kuin Saksassakin. Aika haastavaa oli tehdä vertailuja saksalaisten nettikauppojen kanssa, sillä toiset kaupat lisäävät päälle suomen alv:n, ja toiset taas eivät. Samoin toimituskuluissa oli eroja. Saksasta tilaaminen ei kauheasti kiehtonut, sillä takuuasioiden hoituminen arvelutti, samoin pitkät toimitusajat, vaikka eihän tässä varsinaisesti kiire vielä ole :D

Suomessa vaunuja myyvät ainakin Muksutalli, Oz Baby ja Vauvamaailma. Vauvamaailma putosi saman tien kilpailusta surkean asiakaspalvelunsa vuoksi. Tai ehkä olisin saanut palvelua jos olisin soittanut, mutta työssäkäyvänä ihmisenä oletan että yksinkertaiseen kysymykseen saa vastauksen sähköpostilla ja kohtuullisilla käytöstavoilla. Minä kun en työpäivän aikana ehdi soittelemaan mihinkään. Muksutalli teki hieman heikohkon tarjouksen (Saksan hintoihin verrattuna) eikä heillä ollut (ainakaan netissä) tarjolla viime vuoden malleja pehmeällä kantokassilla.

Oz Baby oli minulle ennestään tuntematon firma, mutta sain heti mielettömän hyvää palvelua sähköpostilla ja kohtuullisen hyvän tarjouksen haluamastani paketista viime vuoden kuosilla. Olin nähnyt kyseiset vaunut heillä vieläkin halvemmalla, mutta ensimmäisellä neuvottelukierroksella vaunut eivät irronneet vielä sillä hinnalla. Niinpä jätimme asian mietintään, kiirettä kun ei ole. No, tänään kävin katsomassa heidän nettisivujaan ja löysin alekoodin, jolla sai kaikista aletuotteista vielä -15% alennuksen. Eipä tarvinnut kauaa ihmetellä, vaan jätin tilauksen sisään saman tien. Vaunut tulivat maksamaan rahteineen 595e, joka on mielestäni todella edullinen summa uusista Hartaneista. Itselle jää vielä tilattavaksi jalkapeite Saksasta, ehkä jotain muutakin tilpehööriä. No, jalkapeitettä ei tarvita ennen syksyä ja vaunujen klassisen värin vuoksi voisin kuvitella että tämän vuoden malleistakin löytyy tumman siniseen mätsäävä sävy.

Edullisen hinnan lisäksi olen hyvin hämmentynyt toimitusaikataulusta. Laitoin vaunut tilaukseen klo 7.30 ja klo 14.30 ne olivat jo Matkahuollon kyydissä! Voiko näin nopeaa toimitusta ollakaan? Toki Matkahuollon kyydissä voi vielä tapahtua mitä vaan, mutta liikkeen puolesta asia on hoidettu kyllä hengästyttävällä nopeudella.

Miten tässä nyt malttaa odottaa kesää? :D

Mikäli kiinnostaa Ozbabyn valikoima ja alennukset, käyhän katsomassa www.ozbaby.fi Ja tämä ei ollut mikään maksettu yhteistyöpostaus vaan tyytyväisen kuluttajan suositus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti