tiistai 24. kesäkuuta 2014

Koukussa

Aina välillä, varsinkin näin kesäaikaan, minuun iskee mahdoton virkkaushulluus. Virkkaan ja virkkaan kunnes niskani on aivan lukossa ja päässä ei veri kierrä. Silti mieli sommittelee erilaisia väriyhdistelmiä ja huomaan etsiväni uusia malleja.

Pitsejä en virkkaa, se on minun makuuni aivan liian pientä piperrystä. Suuria linjoja ja paksuja lankoja, siitä minä pidän! Eniten taidan virkata isoäidinneliöitä ja niiden eri muunnelmia. Valitettavasti olen "tyylikkyyden" vanki, haluaisin niin kovasti räiskytellä väreillä ja saada aikaan iloista ilmettä. Ehei, tyyli ennen kaikkea, vaikka muuten pidänkin kirkkaista väreistä. En vaan osaa yhdistellä värejä kovin rohkeasti. Pitäisi kyllä uskaltaa.

Jos vaan niskani sallisivat, tuottaisin virkattuja torkkupeittoja kuin liukuhihnalta. Ehkä on ihan hyvä juttu että luonto laittaa rajoituksia addiktille? ;)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihanaa! Tervetuloa, toivottavasti viihdyt! :)

   Poista
 2. Tiesitkö virkkausvinkin, ettei kannata nostaa käsiä koskaan sydämen yläpuolelle ja myös sellainen, että sylittele työtä, sylissä pitäen ei pitäisi tulla hartiasärkyjä. Nimim. Sama ongelma. Hyvä kun löysit blogiini, nyt löysin minäkin tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kullanarvoisista vinkeistä, olikin minulle uusia, vaikka käytännössä olenkin nuo asiat jo huomannut. Sitä vaan jotenkin aina löytää itsensä tuijottamasta sitä virkkuuta 5 cm etäisyydeltä :D

   Sydämellisesti tervetuloa lukemaan!

   Poista